Zilele Culturale Maghiare din Timișoara 2021

Zilele Culturale Maghiare din Timișoara

Zilele Culturale Maghiare din Timișoara se organizează pentru a șasea oară, în plin centrul orașului. Festivalul este un eveniment comun al comunității maghiare, al familiilor maghiare, ONG-urilor, instituțiilor, antreprenorilor și artiștilor maghiari care locuiesc sau provin din oraș.
Pe parcursul celor patru zile, cei interesați vor putea lua parte la evenimente variate: concerte, spectacole de teatru, spectacole tradiționale, muzică și dansuri populare, gastronomie, târguri de artizanat și activități pentru copii.
Scopul Zilelor Maghiare din Timișoara este prezentarea și trăirea culturii și tradițiilor noastre populației majoritare și etniilor conlocuitoare.

Evenimentul nostru este deschis tuturor, iar caracterul său regional este evidențiat atât prin locație, cât și prin caracterul programelor. Pe parcursul celor patru zile ale evenimentului, Timișoara va găzdui o serie de artiști, muzicieni și grupuri de dans din regiune, precum și invitați din Ungaria și din diferite regiuni ale Transilvaniei.

După evenimentul de anul trecut, care nu a avut o amploare atât de mare, sperăm că anul acesta vom putea organiza din nou un festival cu care să ne apropiem cât mai mult de normalitate, respectând în același timp reglementările epidemiologice.

Haideți să experimentăm cultura maghiară la Timișoara în perioada 23-26 septembrie!

Asociația Bastion